محل تبلیغات شما

چگونگی انتخاب مناسب ترین موتور برق

برای سازمان ها و مکان هایی نیاز مداوم و همیشگی به جریان برق دارند خرید بهترین موتور برق یک امر بسیار مهم تلقی می شود.اما لازم است دستگاه انتخابی برطرف کننده نیازهایشان باشد. این دستگاه در تمامی صنایع کاربر دارد و در فرآیندهای صنعتی هر دستگاه مجهز به یک موتور برق اختصاصی خود می باشد.به طور کلی این دستگاه که نام دیگر آن  ژنراتور یا ژنراتور برق میز باشد،تامین کننده برق اضطراری در کارگاه ها بوده و لازم است قبل از انتخاب و خرید یکسری نکات مهم و طلایی را درباره این دستگاه بدانید.

انواع موتور برق

بعضی از موتور برق ها می تواند برای مصارف خانگی نیز مورد استفاده قرار بگیرند.در این مقاله سعی شده تا شما عزیزان با یکی از مهم ترین ویژگی این دستگاه آشنا شوید.با مطالعه راهنمای خرید بهترین موتور برق می توانید متناسب با نیاز خود، بهترین نوع این وسیله را انتخاب و خریداری نمایید.در حالت کلی موتور برق به دو دسته تقسیم می شوند:

  • موتور برق های سه فاز و تک فاز
  • موتور برق های بنزینی و دیزلی

قدرت و خروجی موتور برق ها

موتور برق ها از قدرت و قیمت متفاوتی برخوردار هستند.قبل از انتخاب دستگاه باید بدانید چه دستگاهی با چه میزان قدرت رفع کننده نیازهای شما خواهد بود.موتور برق ها از نظر قدرت در چندین کلاس مختلف دسته بندی می شوند و به دلیل تنوع زیاد، در یک بازه توانی دارای مدل مختلفی می باشند. هر موتور برق یک توان خروجی و توان کار دارد.منظور توان کاری، میزان توان مورد نیاز برای استفاده مداوم و بی وقفه می باشد.توان خروجی یا حداکثر توان نیز، توان نورد نیاز دستگاه جهت استفاده در مدت زمان کوتاه می باشد. در این قسمت تعدادی دستگاه موتور برق را بر اساس میزان قدرت و توان با یکدیگر مقایسه می کنیم.

ژنراتور 2000 واتی

این نوع از موتور برق ها کمترین و نازل ترین قیمت را داشته و در سایز و اندازه کوچک ساخته شده اند.این دستگاه ها از نوع بنزینی بوده و انرژی مورد نیاز خود را از طریق بنزین تامین می نمایند.این دستگاه به دلیل توان و قدرت کمی که دارد برای استفاده در کمپینگ و گردش تفریحی و مصارف خانگی بسیار ماسب می باشد.

ژنراتور ۲۰۰۰ واتی

 

ژنراتور 5000 واتی

این دستگاه ها قدرت و توان بیشتری داشته و به همین منظور قابلیت تامین برق چندین ابزار برقی در سایت کارگاهی مناسب می باشد.

 

ژنراتور ۵۰۰۰ واتی

 

ژنراتور 7000 واتی

این موتور برق ها در مقایسه با دو مدل بالا وزت و توان بیشتری داشته و به دلیل برخورداری از چرخ های مقاوم قابل حمل  می باشد.وزن این دستگاه ها به 90 کیلو گرم می رسد.این دستگاه به دلیل توان 7000 واتی که دارد برای استفاده در سایت های کارگاهی که فاقد برق هستند مناسب بوده و قادر به تامین برق چراغ ها و پنکه ها به انضمام چندین ابزار برقی می باشد.

ژنراتور۷۰۰۰ واتی

ژنراتور 10000 واتی

این دستگاه ها نیز از جمله دستگاه های پر توان و قدرتمندی است که لازم است آن را به طور مستقیم به فیوز ورودی سیم کشی نمایید.این دستگاه نیز سنگین وزن بوده و از طریق چرخ هایی که بر روی آن تعبیه شده قابل حمل می باشد.این موتوربرق ها تامین کننده برق یک کارگاه ساختمانی بزرگ و یا حتی یک منزل مسی می باشند.

ژنراتور ۱۰۰۰۰ واتی

ویژگی های مینی فرز آهنگری اریکسون

معرفی ابزارآلات آنکور

معرفی انواع مختلف تراز

برق ,دستگاه ,موتور ,ها ,توان ,قدرت ,موتور برق ,این دستگاه ,می باشد ,برق ها ,و توان ,توان بیشتری داشته ,خرید بهترین موتور

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه عمومي شهيدبهشتي آب بر